Hjemmeside

En god hjemmeside skal gi bedriften en profil i toppklassen som dere kan være stolte av. Men først og fremst skal nettsiden bidra til å skape bedre resultater for din virksomhet.

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Flott design tilpasset profilen til din virksomhet

iFlex har et genuint fokus på å skape et nettsted med et flott design til alle våre kunder.

Det skal passe til profilen for din virksomhet, og det skal gjøre at du kan være stolt av nettstedet ditt.

Hjemmeside som trekker til seg kunder.

Vi lager hjemmesider som kommuniserer tydelig hva virksomheten din tilbyr og hvorfor kunder bør velge dere. Men ikke nok med det.

Hjemmesiden lages også slik at potensielt nye kunder tar kontakt med dere. Den skal jobbe 24-timer i døgnet med å bidra til at din virksomhet har medvind i seilene, tiltrekker seg lønnsomme kunder og skaper gode resultater.

Responsivt design

Hjemmesiden er fullt responsiv og mobilvennlig. Det vil si at innholdet vises optimalt og brukervennlig på alle skjermstørrelser; om det er på pc, mac, nettbrett eller mobil. Om mobilen eller nettbrettet vises horisontalt eller vertikalt. Uavhengig hvilken oppløsning kunden har på skjermen. Den vises også optimalt på alle typer nettlesere: om det er Chrome, FireFox, Opera, Safari eller Edge.

Godt synlig i Google

Det hjelper ikke med et aldri så bra nettsted hvis ingen finner det. Du får en hjemmeside som er tilrettelagt for å være godt synlig i Google søk. Vi kaller det søkemotoroptimalisering – Basic. All tekst er synlig på Google, alle nettsidene har egne meta titler og meta beskrivelser, pluss endel andre ting som gjør at du får god markedsføringseffekt gjennom Google.

Enkel redigering

Hjemmesiden lages på WordPress CMS. Den mest populære og brukervennlige programvaren for nettsider i verden idag. Via din egen administrasjon kan du på en rask og enkel måte redigere innholdet på hjemmesiden. Så og si uten forkunnskaper kan du enkelt endre tekst, legge inn nye bilder, endre på menyene, legge inn videoer fra youtube, publisere pdf brosjyrer, nye prosjekter, nye ansatte + masse annet. Du vil bli overrasket hvor enkelt det er!

Hjemmeside + Sosiale medier = SANT

Vi integrerer gjerne hjemmesider med sosiale medier. Dette gjør vi blant annet ved at det din bedrift publiserer på sosiale medier også automatisk vises på hjemmesiden deres. Og at folk kan dele innholdet på hjemmesiden videre til sine kontakter og venner på Facebook, LinkedIn osv.

Det er å sette jungeltelegrafen i system. Det gir en stor synergieffekt og økt markedsføringseffekt:)

Totalløsning – Sikkerhet – Trygghet

Hos iFlex får du alt du trenger i forbindelse med å ha et profesjonelt nettsted på Internett. Webhotell er inkludert i månedsprisen.

WordPress levert av iFlex betyr at nettstedet ligger på trygge servere. Det tas daglig backup av nettstedet. Vi sørger for at WordPress og plugins/moduler er oppdatert til nyeste versjon.

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.