Tillat en tekniker å koble seg opp mot og kontrollere datamaskinen din

Last ned filen

Dette programmet deler skjermen din med teknikeren slik at de kan fjernstyre og hjelpe med å løse problemet ditt. Du vil fremdeles kunne styre mus og tastatur slik at du kan avbryte når som helst.

Kjør programmet

Du vil nå finne filen i nedlastingsmappen din. Dobbelklikk på filen for å starte programmet. Ingenting blir installert så du kan fjerne filen etterpå og det vil ikke være spor etter programmet.

Skriv inn koden

Teknikeren vil oppgi en 9-siffers kode som du skriver inn. Denne koden er unik for denne sesjonen og kan ikke brukes igjen av teknikeren eller noen andre.

Welhavens vei 19
4319 Sandnes

[email protected]

social-02

© 2018 Iflex AS. All rights reserved | Personvernerklæring