NETTBUTIKK SOM INNEHOLDER ALT DU TRENGER FOR Å LYKKES MED NETTHANDEL

Vi tilbyr WooCommerce som idag er verdens mest populære nettbutikk løsning. Dette sammen med et flott design, tilpasning og rådgivning fra iFlex AS gjør at du får en nettbutikk i toppklassen.

Nedenfor vil du finne mye god informasjon om alt du får når du har en nettbutikk løsning fra iFlex som er basert på WordPress WooCoomerce. Har du behov for ytterligere informasjon, har noen spørsmål eller ønsker å bestille ta kontakt med oss 🙂

Image-element-iFlex har et genuint fokus på å skape en nettbutikk med et flott design til alle våre kunder. Det skal passe til profilen for din virksomhet, og det skal gjøre at du kan være stolt av nettbutikken din.

Image-element-2En WooCommerce nettbutikk er meget rask, enkelt og greit. Både for kundene som skal handle, og for webmasteren som skal redigere produkter og håndtere ordrer.

Image-element-3WooCommerce er basert på åpen kildekode. Det betyr at det rundt om i verden er tusenvis av dyktige programmere og leverandører som sørger for at programvaren utvikler seg i takt med tiden og som sørger for at WooCommerce er en velprøvd programvaren med høy kvalitet.

Image-element-4Det hjelper ikke med et aldri så bra nettsted hvis ingen finner det. WooCommerce er kanskje den nettbutikk plattformen i dag som er best tilrettelagt for å komme høyt opp i søkemotoren Google.

Image-element-5WooCommerce gir mulighet for mindre virksomheter å ha en topp nettbutikk med et relativt begrenset budsjett. Men WooCommerce gir også massevis av rom å vokse i for de største nettbutikkene, både når det gjelder funksjonalitet og kapasitet.

Her har du tilgang til det meste du ønsker deg for å ha en topp nettbutikk.

Image-element-7WooCommerce kan kjøres helt standard, men er også veldig fleksibel slik at den kan tilpasses på mange måter.

Image-element-8iFlex legger vekt på at våre kunder opplever god oppfølging og service. Vi har et apparat for å ta hånd om deg som kunde, også etter at nettsiden er implementert og lansert.

kontakt