Da

Image-element-iFlex har et genuint fokus på å skape et nettsted med et flott design til alle våre kunder.
Det skal passe til profilen for din virksomhet, og det skal gjøre at du kan være stolt av nettstedet ditt.

Image-element-2Det hjelper ikke med et aldri så bra nettsted hvis ingen finner det. WordPress er kanskje den publiseringsløsningen i dag som er best tilrettelagt for å komme høyt opp i søkemotoren Google.

Image-element-3WordPress gir mulighet for mindre virksomheter å ha et topp nettsted med et relativt begrenset budsjett. Men den gir også massevis av rom å vokse i for de største nettbutikkene, både når det gjelder funksjonalitet og kapasitet.

Image-element-4Et WordPress nettsted er meget rask, enkelt og greit. Både for kundene og deg som skal redigere innholdet på nettstedet. Det er også optimalisert mot de mest brukte nettleserne, og fungerer like godt på Mac som på PC.

Image-element-5Via din egen administrasjon kan du på en rask og enkel måte sette opp menyer og forandre nettstedets innhold. Så og si uten forkunnskaper kan du redigere bilde og tekst. Du vil bli overrasket hvor enkelt det er!

Image-element-7Hos iFlex får du alt du trenger i forbindelse med å ha et profesjonelt nettsted på Internett. Webhotell er inkludert i månedsprisen.

Image-element-8iFlex legger vekt på at våre kunder opplever god oppfølging og service. Vi har et apparat for å ta hånd om deg som kunde, også etter at nettsiden er implementert og lansert.

kontakt