Søkemotoroptimalisering (SEO)

Gjør slik at kundene finner virksomheten din, produktene dine og tjenestene du tilbyr når de søker etter det på Google.

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gir fordeler på flere områder

Å «google» noe har blitt et vanlig uttrykk i dagligtalen. Når folk har spørsmål om noe er Google og andre søkemotorer veien til å finne svaret. Synlighet i digitalt søk har derfor blitt en meget viktig del av markedsstrategien til mange bedrifter. Dette gir mange fordeler for din virksomhet. Blant annet:

  • Økt synlighet i det organiske søkeresultatet i søkemotorene
  • Økt trafikk på hjemmesiden
  • Bidrar til flere henvendelser fra kunder og økt salg
  • Målrettet og relevant trafikk mot bestemte målgrupper

Kostnadseffektiv markedsføring

SEO er ett av de mest kostnadseffektive markedsføringstiltakene som finnes.

Ingenting måle seg med den gratis, målrettede og stabilt økende trafikkstrømmen som organisk søk og SEO kan tilby

Innhold

Vi analyserer og finner søkeordene som er viktigst for å at din virksomhet skal komme høyt opp i Google sitt fritekstsøk. Disse søkeordene rangeres etter viktighet og relevans. Deretter gjør vi en målrettet optimalisering av innholdet på nettsidene, meta titler, meta beskrivelser for at hjemmesiden din kommer høyt opp på disse søkeordene. Dette er et tidkrevende arbeid som gir resultater.

Teknisk

Google sine søkealgoritmer er i stadig endring og definerer hva som gjør at noen hjemmesider kommer høyt opp i søkeresultatene. Dette mye med den tekniske oppbygningen og driften av hjemmesiden å gjøre. Strukturen i menyen, nettstedskart, SSL sertifikat, server i Norge og rask hjemmeside er noen tekniske funksjoner som må være på plass og er en forutsetning for å lykkes med søkemotoroptimalisering.

Sosiale medier

Sosiale medier har som kjent stor innflytelse. Det er heller ingen tvil om at sosiale medier også har innflytelse på SEO. Flere sosiale medier kanaler rangerer i dag i det organiske søkeresultatet i Google. Vi legger til rette slik at brukerne får mulighet til å dele innholdet på hjemmesiden din til andre via sosiale medier. Dette bidrar til økt synlighet i Google fritekstsøket.

Resultat og rapportering

Noe av det beste med søkemotoroptimalisering er at markedsføringseffekten kan måles.

Gjennom integrasjon med Google Analytics, får du tilgang til rapporter som gir deg oversikt over resultatene som markedsføringen på Internett gir din virksomhet.

iFlex har kompetanse på SEO

Vi har over 15 års erfaring med søkeoptimalisering og med å skape resultater for kundene våre gjennom markedsføring på Internett.

Gjennom god dialog med deg som kundene, utfører vi de tekniske grepene som skal til for å få din virksomhet høyt opp i Google sitt fritekstsøk på viktige søkeord og få gode resultater.

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.