Sosiale medier

I sosiale kanaler som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube, Vimeo og Snapchat ligger en rekke muligheter som du kan utnytte for å bli synlig og lykkes med markedsføringen av din bedrift.

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Den moderne og lønnsomme jungeltelegrafen

Vi hører på våre venner og forretningskontakter, og dersom en venn eller kontakt anbefaler deg et produkt, en tjeneste, en bedrift, en leverandør eller butikk så er det stor sannsylighet for at du kjøper eller tar kontakt.

Ved å like, dele og kommentere så sprer man budskapet til sine venner/kontakter. Bedrifter får veldig mye gratis markedsføring ved å være på sosiale medier.

Sosiale medier er blitt en stor og viktig del av hverdagen til folk flest, både i jobbsammenheng og privat. Potensielt nye kunder, nåværende kunder, samarbeidspartnere og mange andre personer bruker mye tid på disse nettverkene. Derfor er det viktig at bedriften din er synlig på sosiale medier. Det er rett og slett lønnsomt!

Facebook – Her befinner de fleste seg

3.1 millioner nordmen er på Facebook. Det er akkurat derfor din bedrift også bør være der.
Du vil være der dine kunder er og på Facebook finner du potensielt 3 millioner av dem.

Facebook blir også mye brukt i forbindelse med jobb og for beslutningstakere i bedrifter som leter etter leverandører, samarbeidspartnere og kunder.

LinkedIn

LinkedIn er et sosialt nettverk som blir hyppig brukt i bedriftsmarkedet. Dette er et fullverdig sosialt nettverk for dine forretningskontakter. På Linkedin kan både bedrifter og personer opprette profiler. Det er i dag 1.2 millioner nordmenn på Linkedin.

Instagram

En sosial bildedelingstjeneste som er perfekt for bedrifter som ønsker å vise seg frem, samt hvilke varer og tjenester de selger. Mennesker er mer mottakelig for visuell kommunikasjon. Man kan la bilder snakke for seg og kan gi firmanavnet et ansikt.

Twitter

Er en mikrobloggtjeneste som deler det som er viktig her og nå. Med Twitter kan du sende korte meldinger som kun inneholder 140 tegn. Twitter handler om å dele hva som er viktig akkurat her og nå, og er en effektiv spredningskanal og en allsidig informasjonskilde.

Hjemmeside + Sosiale medier = SANT

Hjemmeside og sosiale medier har forskjellige hensikter og fordeler med å markedsføre din bedrift. Ved å integrere disse to sammen gir det synergieffekt som gir enda større markedsføringseffekt.

Dette gjøres blant annet gjennom å vises nyhetsfeed fra de sosiale mediene dine på hjemmesiden din. Knapper som gjør at brukerne kan dele innholdet på hjemmesiden videre til sine venner/kontakt på sosiale medier osv.

Youtube – sosialt medie + søkemotor

YouTube er et sosialt medium som er mye brukt, men også verdens nest største søkemotor, bare slått av morselskapet Google. Med en egen Youtube kanal kan bedriften din enkelt publisere videoer som viser produkter og tjenester som dere tilbyr.

En kan også dele videoer fra leverandører, produsenter og samarbeidspartnere på deres youtube kanal. En visuell og meget virkningsfull markedsføringskanal

Ønsker du å finne ut hva vi kan gjøre for deg?
Få råd og tips, helt gratis!

La oss kontakte deg!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.