Jeg har brukt iFlex til å lage nettsider for to virksomheter. iFlex er enkle å forholde seg til, svarer raskt på spørsmål og gir gode råd. Nettsidene har også blitt flotte. iFlex er der også etter at lanseringen er gjort, og er raske til å hjelpe meg med endringer og tilpasninger som jeg har hatt behov for. Jeg har allerede anbefalt de til andre.

Stig-Rune Reese
A`HEAD Search & Selection AS

Time Rekneskapslag hadde behov for oppdatert heimeside, samt å opprette Facebook-side. iFlex AS gav oss eit godt tilbod som me benytta oss av. Me fekk god veiledning og nyttige råd undervegs i prosessen, forutan at iFlex AS satte opp heimesida etter våre ynskjer. Me hadde heile tida ein person hos iFlex som me kommuniserte med både på telefon og via e-post. Dette fungerte utmerket. Me anbefaler iFlex AS til alle!

Solveig-Elin Gravdal
Autorisert regnskapsfører, Time Rekneskapslag SA

iFlex AS har oppdatert vår hjemmeside samt tilpasset den opp i mot ny teknologi som nettbrett etc. iFlex AS hadde en god forståelse av våre behov, samt en god dialog underveis.

Inntrykket vi sitter igjen med i etterkant er at de sitter på nødvendig kompetanse, godt servicenivå, rask responstid og godt design. Har vi ønsket endringer i etterkant så har iFlex fikset de fortløpende og raskt.

Sigbjørn Eiane
Daglig leder, Bygg-Service AS

Vi ønsket oss et oppdatert visuelt uttrykk, og en mer oversiktlig nettside. Det er viktig for oss at siden skal fremstå som profesjonell, til tross for at vi ikke er de mest datakyndige:) I prosessen kom iFlex med flere utkast og ideer, og vi hadde en god dialog.

Maren Goa Butikksjef
Butikksjef, PiP Stormote AS

Dialogen med iFlex har vært veldig god helt fra starten av. Nettstedet mitt har virkelig blitt slik jeg ville ha det, og det er enkelt for meg å håndtere nettsiden.

Et nettsted er alltid i utvikling, og jeg har fått god og nødvendig hjelp underveis til å videreutvikle produktet. Jeg oppfatter iFlex som seriøse og dyktige, samtidig som de er lydhøre og åpne for mine innspill. iFlex scorer høyt på service, og de har gitt meg en god og funksjonell nettside!

Ingvild Harila Feed
Kurskompaniet

Fundi Byggtjeneste AS er meget fornøyd med den nye nettsiden. iFlex har utformet nettsiden etter Fundi sine behov og ønsker. Det med god dialog og forståelse igjennom hele prossessen med nettsiden.

Nettsiden er blitt moderne, med gode tekniske løsninger i henhold til Fundis sine behov. Nettsiden fremstår som meget profesjonell.

Ingen tvil om at Iflex kan det de holder på med. Oppfølging, service, pris, design og behandlingstid er helt topp.
Fundi Byggtjeneste As er avhengig å bruke tiden sin på sitt fagfelt. Derfor er det godt å kunne vite at vi kan bruke aktører slik som iFlex og vite at de ordner nettsiden på en god, ryddig og profesjonell måte.

Fundi ønsker på det sterkeste å anbefale iFlex AS.

Per Jone Thingbø
Daglig leder, Fundi Byggtjeneste AS

Vi er meget fornøyd med det nye nettstedet vårt. Det var svært hyggelig å handle med iFlex som skreddersydde hjemmesiden vår akkurat som vi ønsket det !

Ble rett og slett imponert over hvordan de ut fra de første utkast greide å endre det til det ble helt perfekt for oss. En lydhørhet overfor oss som oppdragsgiver av ypperste klasse! Vi hadde en flott opplevelse av møtet med folk med god kompetanse både når det gjaldt dialogen i prosessen, design og tekniske løsninger.

Vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet og vil gjerne anbefale iFlex AS til andre!

Solgull Klette
Daglig leder, Bokholderiet Vest AS

Vi er stolte av vår hjemmeside. Resultatet viste seg å bli bedre og mer funksjonelt enn hva vi forventet. Ikke bare viste iFlex forståelse for vårt behov men bidro sterkt til at behovene og budskapet ble polert og mer tydelig. Vi er meget godt fornøyd med tekniske løsninger, design prosessen og det endelige produktet.

Basert på god dialog og god forståelse av våre ønsker og behov har vi til hensikt å gå noen skritt videre, for å bake ytterligere kvaliteter inn i hjemmesiden vår. Vi er meget tilfreds med samarbeidet og vil bruke iFlex sin ekspertise i den videre utvikling av on-line tjenester og kan trygt anbefale dem.

Øyvind Antonsen
InterLinK Engineering Services Group AS

Vi er så langt godt fornøyd med det nye nettstedet. Tilbakemeldingene har også vært bra og nettstedet har blitt et godt hjelpemiddel for bedriftene våre.

iFlex sin evne til å sette våre tanker og ønsker over til en plattform som vi og våre bedrifter kan dra nytte av har vært helt supert. iFlex’s evne til å gi råd og veiledning var jo bakgrunnen for at vi så fort fikk et utkast å jobbe videre med og dette lettet vårt arbeid med å omsette våre tanker og ønsker til et nettsted som fungerte både på PC, nettbrett og smart telefon.

Helge Tønnessen
Lærling Koordinator

Jeg er veldig fornøyd med det nye nettstedet , og føler at etter vi fikk det oppgradert er det en langt bedre respons i markedet.

iFlex hadde en veldig god forståelse av vårt behov, og lagde et oppsett som var meget bra. Kvaliteten på ferdig produkt er meget bra. Service har alltid vært på topp, og hvis det er ting vi trenger hjelp med ordnes det på kort varsel.

Vi vil gjerne anbefale andre til å bruke iFlex AS. Men helst ikke i samme bransje som oss, da det kan gi oss for sterk konkurranse 🙂

Reinert Salte
Daglig leder, Salte & Undheim AS